A térkép a Google Maps-en:

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zhqsMxC6e9XA.k17BDsqXYBm8Megközelítés:

A konferencia helyszíne a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara (SZTE BTK, cím: Szeged, Egyetem u. 2).

Az épületbe belépve a földszinten balra kell menni (a pénzkiadó­automata mellett), és a folyosó legvégén szemben van a Kari Konferenciaterem (a büfé mellett).

A csütörtök esti beszélgetés helye a 2. emeleti Kari Tanácsterem. Az Auditorium Maximummal átellenes lépcsősoron a 2. emeletre feljutva  az elektronikus faliújságnál balra kell fordulni: a Kari Tanácsterem a  folyosó legvégén, a Dékáni Hivatal folyosórészén található.SZTE BTK megközelítése a pályaudvar felől:


Tömegközlekedéssel:


A pályaudvar elől induló 11-es és 21-es autóbusszal. Leszállás a 3. megállónál (Petőfi S. sugárút). A leszállás után a busz menetirányába tartva, a lámpás kereszteződésnél jobbra kell fordulni a Petőfi Sándor sugárútra, majd az 1. utca (Batthyány u.) utáni telefonfülkénél a gyalogúton szintén jobbra; a főépület szemben lesz.


Gyalog:


A pályaudvar kijárata után homlokegyenest továbbhaladva egy körforgalomhoz érünk, itt jobbra folytatjuk az utat a Boldogasszony sugárúton. A következő körforgalomnál egyenesen továbbhaladunk, és a Boldogasszony sugárút menetirány szerinti bal oldalán továbbhaladva eljutunk a Batthyány utcához, ahol balra kanyarodunk, az Egyetem utcához érve pedig jobbra. Az út kb. 10-15 perc.


Az autóbusz­állomás helye: Mars tér (onnan is a 11-es és 21-es autóbusszal juthatunk a helyszínre, csak akkor a Vasútállomás felé tartó járatokra kell felszállni).


Autóval:

Parkolni az egyetem előtt csak parkolási díj fizetése mellett lehet, de a nagyon közeli nagykörúton (Bécsi, Párizsi, Moszkvai stb. körút) és azon kívül ingyenes.


Alapértelmezés szerint a szállásra az ebédszünet alatt kísérjük el az érintetteket, de ez természetesen máskor is megoldható. 

A LingDok konferencia helyszíne